Een website laten maken?

Ben je net gestart met je bedrijf en wil je een website laten maken die klanten aantrekt? Of vind je dat je huidige website niet meer bij je bedrijf past?

Wij ontwerpen en bouwen websites die uniek, representatief en functioneel zijn.

Een professioneel online visitekaartje

Besteed je je kostbare tijd liever aan andere zaken en wil je een professionele WordPress website laten maken? Wij helpen je met een oplossing op maat. Van URL- en hosting advies, ontwerp, tekstredactie tot het online zetten. We maken professionele en betaalbare WordPress websites met oog voor jouw bedrijf en klanten. Ook kijken we kritisch naar de teksten en herschrijven waar nodig.

Je ontvangt een prijsopgave voordat we beginnen en we leveren een professioneel online visitekaartje voor jouw bedrijf.

Website laten maken

Soms is alles wat je nodig hebt een eenvoudige etalage voor je werk waar de foto’s het woord doen. Samen vinden we wat het beste voor jou en je bedrijf werkt. Of het nu gaat om een kleine, simpele lay-out of een grotere website met meer ingewikkelde lagen en functionaliteiten. We doen er alles aan om een oplossing op maat te bieden.

Je huidige website vernieuwen

Een website is een belangrijk verlengstuk van je bedrijf. Wij begrijpen hoe een eenvoudige, strakke website je kan helpen de gewenste boodschap over te brengen. Is je (bedrijfs)website aan een frisse update toe? Laat ons je dan helpen met teksten en een nieuwe uitstraling. Soms kan een kleine verandering al veel doen.

Website onderhoud

Een website onderhouden is vaak meer werk dan je denkt. Ook kan je geregeld veranderingen aan tekst of inhoud hebben. Dan is het fijn om te weten dat er iemand voor je klaar staat die het voor je regelt. We plaatsen wijzigingen snel en houden indien gewenst plug-ins up-to-date. Regel je website onderhoud snel en gemakkelijk bij ons.

Hosting advies

Een website valt of staat met goede hosting en kan hoge kosten met zich meebrengen. Maar heb je al die diensten wel nodig waar je voor betaalt? Wij helpen je een hostingpakket kiezen dat bij je past en met je behoeften mee kan groeien. Vraag een offerte aan en laat weten wat jouw wensen zijn.

Tarieven & opties

Het maken van een goede website die bij jouw bedrijf past is maatwerk. Omdat we graag willen dat startende, kleine en middelgrote bedrijven hun bedrijf ook online op een professionele uitstraling kunnen geven, werken we met super scherpe prijzen en een helder prijsbeleid. Voor elke portemonnee is er een website.

Werkwijze

Een website laten maken is eenvoudig. Wij nemen je veel werk uit handen en hebben een duidelijke werkwijze:

  • Aan de hand van een persoonlijke online afspraak bepalen we samen wat je nodig hebt (uitstraling en grootte van de website, hosting, webredactie, onderhoud etc.);
  • Binnen een week ontvang je een voorstel & prijsopgave;
  • Na goedkeuring gaan we aan de slag. Jij levert content (tekst en foto’s) aan of wij doen dit in overleg voor je;
  • Binnen 2 weken ontvang je een ontwerpvoorstel;
  • Na goedkeuring van het voorstel en eventuele aanpassingen leveren we de website op, op de in de offerte vastgestelde datum.

Zodra we overeengekomen zijn wat je wil en hoe het eruit moet zien, gaan we aan de slag. Jij levert de teksten en het beeldmateriaal aan. Wij zorgen voor de rest. Heb je hulp nodig met tekst en/of foto’s? Geen probleem. Kies voor gratis ‘stockfoto’s’ of laat ze aanschaffen tegen een (kleine) vergoeding.

Website laten maken

We bouwen je website met WordPress, een eenvoudig maar doeltreffend Content Management Systeem (CMS). Standaard werken we met de thema’s Kadence, Kadence Ascend of Astra. Andere thema’s zijn ook mogelijk. Heb je zelf al idee├źn, dan kunnen we daarmee aan de slag. Het is eventueel ook mogelijk om een WooCommerce online winkel te integreren met veel opties om je producten weer te geven. Vraag naar de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden van extra’s

(Event)kalender | Reserveringssysteem | Meertalige website | Formulieren | Socialmediakoppelingen | Plugins installeren |SEO (basis: controle key words, SEO slug en meta tekst) | E-mailadressen (installatie en aliassen) | Webshop

Non-profits & verenigingen

Neem contact op onze verenigings- en non-profittarieven. Er zijn kortingen mogelijk afhankelijk van het type organisatie en je wensen. We vinden het belangrijk om kleine organisaties te ondersteunen en mooie en effectieve ontwerpen toegankelijk te maken voor jouw organisatie. Zo kan jij zoveel mogelijk tijd en geld besteden aan de dingen die er echt toe doen!