Meer diensten

Je bedrijf op de kaart zetten omvat meer dan een website laten maken. De juiste vormgeving en uitstraling voor je bedrijf kunnen een belangrijk verschil maken of potentiële klanten voor jou kiezen of de concurrent. Twijfel je over de tekst van je website of wil je hulp bij het ontwerp van je (bedrijfs) huisstijl?

Wij leveren meer diensten die verder gaan dan alleen een website. We hebben ook ruime ervaring met tekst schrijven, tekstredactie, ontwerp en kunnen je assisteren bij het maandelijks uitbrengen van een nieuwsbrief of maken van social media content.

Tekst schrijven

We kunnen je assisteren bij tekst schrijven en/of webredactie (teksten geschikt maken voor de website). Heb je iemand nodig die regelmatig nieuwe content plaatst of herschrijft? Laat ons je webredactietaken overnemen. Zo heb je meer tijd voor andere zaken binnen je organisatie.

Nieuwsbrieven

Met een nieuwsbrief houdt je je klanten op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en andere belangrijke informatie. Je bouwt zo al snel een onmisbaar klantenbestand op. Het opstellen en verzenden van een nieuwsbrief kost vaak veel tijd. Wij nemen deze taak graag uit handen. Een keer per maand of 1 keer per week. Bespreek de mogelijkheden met ons.

Social media content

Indruk maken met opvallende social media content? Bij ons kun je terecht voor het ontwerp van Instagram posts, stories en reels. We werken o.a. met Photoshop en Canva voor eigentijdse en pakkende ontwerpen die op jouw bedrijfsuitstraling afgestemd zijn.

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of logo? Wij kunnen je helpen de stijl te creëren die bij jouw bedrijf past. We maken eenvoudige, elegante en effectieve ontwerpen op maat.

Visitekaartjes, flyers & affiches

Laat ons je briefpapier, visitekaartjes, flyers of posters ontwerpen om je boodschap over te brengen. We creëren een ontwerp dat opvalt en ervoor zorgt dat je bedrijf of evenement gezien wordt. Wat de gelegenheid ook is, wij creëren functionele en effectieve ontwerpen. Desgewenst kunnen we het afdrukken ook regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Een ontwerp nodig om de juiste aandacht voor je bedrijf te trekken?