Over ons

Lightbulb

Onze visie

We willen je wat vertellen over ons. Wie we zijn en waar we voor staan. We geven ons 100% voor elke opdracht en elke klant. Elke dag weer.

We geven om schoonheid en functionaliteit, en bieden eenvoudige maar effectieve ontwerpen, sterke kleuren en goed onderhouden websites. Hoe groot je bedrijf ook is, we werken hard om samen een oplossing te vinden die bij jouw bedrijf past. Daarom bieden we geen one-size-fits-all oplossing, maar luisteren we naar jouw wensen.

Onze kernwaarden zijn: luisteren, creatief ontwerp, eenvoudige oplossingen, eerlijkheid en hard werken.

Ga met ons mee op een creatieve reis!

Wat is jouw verhaal?

Maak kennis met Brenda Waldekker. Naast het ontwerpen van websites, het onderhouden ervan en het creƫren van huisstijlen, maakt ze graag haar eigen kunst en fotografie. Brenda is grotendeels autodidact en heeft meer dan 20 jaar ervaring in computergerelateerde & communicatie-werkzaamheden en een leven lang ervaring in creatieve ondernemingen. In haar vrije tijd houdt ze van koken, lezen, reizen, wandelen en het verzorgen van niet-menselijke dieren.

Ons team

Ons team van freelancers heeft ruime ervaring met webdesign, WordPress, tekstschrijven en -redactie, nieuwsbrieven en socialmediacontent. Als digitale nomaden werken we afwisselend vanuit Nederland (Geldrop) en het buitenland aan onze website-klussen. We verblijven altijd op plekken met goed internet en werken aan al onze klussen via beveiligde internetverbindingen.

Ons contact verloopt voornamelijk via e-mail en Whatsapp. Het eerste kennismakingsgesprek doen we graag persoonlijk via Zoom of Skype. Voor klanten zijn we ook telefonisch bereikbaar.